Workshops en Catering

Workshops

Heb je altijd al Caribisch of Surinaams willen leren koken? Kom dan een workshop volgen Bij Randolf!

De Surinaamse en Caribische keuken is erg divers. Door de vele culturele invloeden in beide landen vind je er ondermeer smaken terug die hun oorsprong hebben in India, China, IndonesiĆ«, Europa, Afrika en het Caribisch gebied. Dat mag met recht het label exotisch, gevarieerd en ook zeker culinair hebben. Een ‘hidden treasure’ zoals laatst iemand tegen mij zei. Lokaal zijn de gerechten die immigranten hebben meegenomen naar bijvoorbeeld Suriname aangepast aan de beschikbare gewassen en kruiden en hebben hun eigen nieuwe en unieke signatuur gekregen.

Zo komt het Surinaamse gerecht roti oorspronkelijk uit India maar heeft een bereidingswijze zoals men dat alleen in Suriname doet en een unieke smaak. De minder bekende maar oh zo lekkere Pom is door de Portugese Joden meegenomen naar Suriname en werd oorspronkelijk met aardappel gemaakt maar omdat dat niet voorhanden was werd het gemaakt met de pomtayer, een lokale knol, en is het een ander gerecht geworden maar echt een feest om te eten. En zo kan ik nog wel even doorgaan hoor. Waar in ieder geval iedereen het over eens is, is dat de Surinaams Caribische keuken zeer smaakvol en divers is en het feest in je los maakt. Ervaar het maar!

Neem contact met me op en dan kunnen we je wensen bespreken. We kunnen het dan bijvoorbeeld hebben over wat je wilt eten, invulling van de avond, aantal mensen en wat het gaat kosten. Het wordt altijd gezellig! Stuur me een bericht of app me even en ik ga voor je aan de slag!

Catering

Heb je binnenkort een feestje, bruiloft of een zakelijk evenement en wil je lekker Caribisch of Surinaams eten? Dan zijn mijn gerechten zeker iets om te overwegen. Van borrelhapjes, tropische drankjes tot aan complete maaltijden. Het is allemaal mogelijk.

Ik verzorg ook de catering voor crews bij filmopnames of evenementen. Goed en lekker eten is dan zo belangrijk om een goede prestatie neer te kunnen zetten. Stuur me een bericht of app me even! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Private Dining

Soms wil je even met een groepje vrienden, familie of zaken relaties in een besloten ruimte eten zonder dat je daarvoor een heel restaurant moet afhuren. Dan is private dining Bij Randolf een optie voor je. Er wordt dan voor je gezorgd door mij als jullie prive kok. Er is plek voor maximaal 25 personen en de rest van je wensen bespreek ik graag met je.

21 diners

Je 21ste verjaardag is natuurlijk iets om te vieren. En als je dan toch aan een feestje denkt hoort daar natuurlijk lekker eten en goeie muziek bij. En ik heb er ook nog eens de ruimte voor. Vertel me maar wat je wensen zijn.

Kok aan huis

Huur mij als kok in en ik kom met mijn kookgerei en ingrediƫnten bij je thuis in jouw keuken koken. Het eten is net zo lekker en jullie hoeven het alleen maar op te eten ;-).Ik neem alle vaat mee naar huis en je blijft met een schone keuken en voldaan gevoel achter. Give it a try!

Ajoo! Tot ziens!