Zingen en Koken ‘KaraKoke’ workshop en beleving krijgt vervolg- 18 mei volgende workshop

Op 14 februari 2024 heb ik met Charlotte Steenbrink van Zangles Driebergen een unieke avond georganiseerd waarin we koken en zingen hebben gecombineerd. Het was een ware belevenis en naar de woorden van de deelnemers “Een super leuke avond met heerlijke eten” en “…je weet er altijd weer een feestje van te maken, wat een leuke combinatie is dit!”

Het was volle bak, men maakte even kennis met elkaar en de avond was begonnen. Ik vertelde over de gerechten en ingrediƫnten en Charlotte warmde iedereen goed op om de het lichaam en de stem lekker soepel te krijgen.

De sfeer zat er al lekker snel in. Mensen gingen spontaan achter de microfoon staan om te gaan zingen en er werd lekker gekookt. In een ontspannen sfeer met lekkere muziek werden spontaan zangduo’s of groepjes gemaakt en we moesten moeite doen om het eten nog op te krijgen. Maar ook dat is gelukt ;-)

Hier is een sfeerimpressie

Dit is gewoon zo leuk dat we dit nog een keer gaan doen! De eerstvolgende ‘KaraKoke’ is op zaterdag 18 mei. Meld je aan via onderstaande contactformulier en mis dit niet! Kosten zijn EUR75 pp excl drankjes.