Reviews

Wat zeggen anderen over Bij Randolf?

Bij Randolf
4.9
Gebaseerd op 47 beoordelingen
powered by Google
Lidwien ReynLidwien Reyn
17:43 28 Feb 24
Super gezellige, leerzame, sfeervolle KARAOKOKE workshop gevolgd met heerlijke vegan gerechten uit Jamaica. Ik kan nu een kokosnoot omtoveren tot piña colada ijs!
Annefleur LohmanAnnefleur Lohman
14:00 19 Feb 24
Het is altijd een feestje Bij Randolf! Of je nou komt voor zijn heerlijke afhaal eten of voor een kookworkshop. Randolf is een geweldige gastheer die heerlijk eten met flair combineert met een gezellige en ongedwongen sfeer.
Michel van den BurgMichel van den Burg
15:55 05 Feb 24
De cathering van Bij Randolf maakte alle verwachtingen waar : Het buffet was een rijkdom aan verassende smaken allen even lekker en meer dan voldoende.Extra aanrader een lekker Caraïbisch/Surinaams drankje als apperatief en een heerlijke Boyo met mango als dessert.Randolf sloot goed aan bij onze wensen. Alles werd op tijd geleverd en weer netjes opgehaald. Complimenten.
Muriël M. LarmonieMuriël M. Larmonie
13:58 21 Jan 24
Afgelopen week heeft Randolf voor de receptie van mijn ouders de catering verzorgt. Het menu bestond o.a. uit casavesoep, gestoofde geitenvlees (Curaçao style), Trinidad kip currie en gestoofde jackfruit (vegetarisch). De meeste gasten die van oorsprong uit de Cariben komen, waren enorm enthousiast over alle gerechten en i.h.b over het gestoofde geitenvlees. Zelfs de oudere gasten die zelf de klassieke 'kabritu stoba' maken waren enthousiast.Voor een 'Caribean fusion home cook style' catering voor een feestelijke gelegenheid is Bij Randolf een absolute aanrader!
JobJob
16:12 11 Dec 23
Randolf: Keukenprins!Professionele thuiskok.Mijn Surinaamse echtgenote was zeer tevreden en dat gebeurd bijna nooitl bij surinaams uit eten of afhaal want eigen kokerij is toch bij voorbaat al lekkerder. Ik vond het ook heerlijk. Perfecte zachte roti. Vlak bij huis ook nog.
Mirjam de HeerMirjam de Heer
14:39 13 Sep 23
We hebben met ons hele team van meer dan dertig bij Randolf in de keuken gestaan en een heerlijke maaltijd gekookt. Ik waande me helemaa in Surinaamse sferen door de geuren, de bijzondere groenten en kruiden én natuurlijk de swingende achtergrondmuziek. Een echte aanrader!
js_loader


Bart de Beus

Eén groot feest door BijRandolf ! De samenkomst van speciale en oude vrienden werd door (Bij)Randolf’s diner helemaal bijzonder. Het samen bedenken van een topmenu was superleuk om te doen. Op zich moeilijk kiezen uit allerlei gerechten, maar het knopen doorhakken ging toch heel soepel. Alle gerechten waren enorm smaakvol en heel goed in balans. Vooraf stond cassavesoep op het menu. Een heerlijk kruidige soep, veel minder kokos-achtig dan verwacht. De soep werd afgemaakt met wat bakkeljauw. Als hoofdgerechten hadden mijn gasten keuze uit Curaçaos gestoofde kip, geserveerd met creoolse rijst en kouseband. Heel speciaal en toch wel de favoriet. De andere hoofdgerechten waren een pittige Surinaamse Pom (Randolf noemt het altijd het klapstuk van de Surinaamse keuken) en Trinidad Curry. Beide werden geserveerd met witte rijst en bij de Pom zat ook nog een Surinaamse tomatensaus Voor de liefhebbers (de ervaren spicy eters) was er uiteraard ook een Madame Jeanette sambal beschikbaar om de veelheid aan smaken nog meer naar voren te halen. Als dessert kregen we een feestelijk versierde Surinaamse Boyo kokos casave cake. De avond werd helemaal af door de meegeleverde literflessen Parbo bier en de Caraïbische playlist. Dit gaan we zeker nog een keer doen, wat was het een feest 😊

Anne de Bruin

Afgelopen week met mijn familie een Caribisch/Surinaamse kookworkshop gedaan bij Randolf. Wat een feest. Randolf is ontzettend gastvrij, kan veel vertellen, en helpt je wanneer nodig. Onder het koken een heerlijk muziekje en drankje. En als afsluiter natuurlijk heerlijk en gezellig gegeten. Echt een aanrader!!


Frederique Rinkens

Randolf heeft onze groep voor ons meerdaagse filmproject voorzien van heerlijk eten, gepresenteerd met een goed humeur, aanstekelijke glimlach en een leuk gesprek. Een verademing tussen alle drukte van de set. Randolf maakt het allemaal van Vegan tot vlees, van notenallergie tot tarwevrij bij Randolf is er altijd een mogelijkheid! Iedereen ontvangt zijn eten met dezelfde passie en aandacht, wat een geluk dat ik Randolf tegen kwam!