Reviews

Wat zeggen anderen over Bij Randolf?Bart de Beus

Eén groot feest door BijRandolf ! De samenkomst van speciale en oude vrienden werd door (Bij)Randolf’s diner helemaal bijzonder. Het samen bedenken van een topmenu was superleuk om te doen. Op zich moeilijk kiezen uit allerlei gerechten, maar het knopen doorhakken ging toch heel soepel. Alle gerechten waren enorm smaakvol en heel goed in balans. Vooraf stond cassavesoep op het menu. Een heerlijk kruidige soep, veel minder kokos-achtig dan verwacht. De soep werd afgemaakt met wat bakkeljauw. Als hoofdgerechten hadden mijn gasten keuze uit Curaçaos gestoofde kip, geserveerd met creoolse rijst en kouseband. Heel speciaal en toch wel de favoriet. De andere hoofdgerechten waren een pittige Surinaamse Pom (Randolf noemt het altijd het klapstuk van de Surinaamse keuken) en Trinidad Curry. Beide werden geserveerd met witte rijst en bij de Pom zat ook nog een Surinaamse tomatensaus Voor de liefhebbers (de ervaren spicy eters) was er uiteraard ook een Madame Jeanette sambal beschikbaar om de veelheid aan smaken nog meer naar voren te halen. Als dessert kregen we een feestelijk versierde Surinaamse Boyo kokos casave cake. De avond werd helemaal af door de meegeleverde literflessen Parbo bier en de Caraïbische playlist. Dit gaan we zeker nog een keer doen, wat was het een feest 😊

Anne de Bruin

Afgelopen week met mijn familie een Caribisch/Surinaamse kookworkshop gedaan bij Randolf. Wat een feest. Randolf is ontzettend gastvrij, kan veel vertellen, en helpt je wanneer nodig. Onder het koken een heerlijk muziekje en drankje. En als afsluiter natuurlijk heerlijk en gezellig gegeten. Echt een aanrader!!


Frederique Rinkens

Randolf heeft onze groep voor ons meerdaagse filmproject voorzien van heerlijk eten, gepresenteerd met een goed humeur, aanstekelijke glimlach en een leuk gesprek. Een verademing tussen alle drukte van de set. Randolf maakt het allemaal van Vegan tot vlees, van notenallergie tot tarwevrij bij Randolf is er altijd een mogelijkheid! Iedereen ontvangt zijn eten met dezelfde passie en aandacht, wat een geluk dat ik Randolf tegen kwam!