Over Randolf

Ik ben Randolf! En wat leuk dat je hier op mijn website bent. Ik wil je graag wat meer vertellen over mezelf en wat het doel is van Bij Randolf. Voor mij is eten belangrijk. Zonder eten kun je niet leven maar eten verbindt ook mensen met elkaar. Voor mij is die beleving van het samenzijn zo belangrijk. Verhalen vertellen, muziek, lachen, soms verdriet, het hoort er allemaal bij. Het is gewoon het leven. En elk gerecht brengt een verhaal met zich mee.

Mijn roots liggen in Suriname en Curaçao. Mijn ouders en grootouders komen daar vandaan en ik ben geboren in het mooie en koude Nederland (ha!). Ik heb een flinke culturele bagage meegekregen en hoe ouder je wordt, hoe meer je je dat beseft en waardeert. Eén ding is zeker, aandacht voor eten en vooral de goede smaak ervan is met de paplepel ingegoten.

In mijn vorige professionele leven was ik actief in internationale sales en training. Ik ben opgeleid als ingenieur. Een flinke switch maar alles heeft zijn verhaal. Voor mij is het keerpunt 2019 geweest. Ik werd getroffen door een herseninfarct en dat heeft alles voor mij veranderd. Na een flinke revalidatieperiode sta ik weer met beide benen op de grond en ben ik klaar voor deze volgende stap. Ik sta nu aan het begin van een nieuw avontuur waarin ik jullie graag mee wil nemen naar mijn liefde voor het leven, beleving door ondermeer mooie gerechten voor en met jullie te maken. In de kookworkshops beleef je de warmte en proef je het lekkere eten van de Surinaams Caribische keuken. Goed voor je ziel. Echt soul food!

Ik hoop van harte dat we elkaar snel zien en dat je het gaat ervaren!

Randolf ter Haar