Heerlijk eten, koken en beleven…

[trustindex data-widget-id=b48ff4c1395b8536e88659aad29]

Kom lekker genieten van de Surinaamse en Caribische keuken …. Bij Randolf!

We zijn begonnen met kookworkshops voor een ieder die zijn kookkunsten wil uitbreiden met deze smaakvolle keuken. Ideaal voor kookgroepen, bedrijven of een feestje. Als je hier meer over wilt weten, neem dan even contact met mij op.

Elke vrijdag kun je genieten van mijn kookkunsten en smaakvolle en gevarieerde afhaalmaaltijden. ik ben regelmatig ook open op donderdag en zaterdag. Je kunt eenvoudig bestellen via deze website. Elke week verras ik je met een nieuw menu, met verse en mooie ingrediënten. Altijd geïnspireerd door mijn Surinaams/Caribische roots maar ook de vele smaken die ik heb mogen ontwikkelen tijdens mijn vele reizen. Alles met zorg en liefde bereid door mij. Als je weet hoe het werkt, kun je direct naar de bestel-pagina gaan. Lees anders onderstaande informatie eerst even.

In verband met de voorbereidingen wil ik je vragen je bestelling voor vrijdag 12u te plaatsen.


Hoeveel keuze is er?

Het werkt als volgt. Hieronder bij ‘Menu van de Week’ zie je 1 of meerdere gerechten waar je uit kunt kiezen. Mijn streven is dat er elke week roti is. De voorraad is echter beperkt.

Denk aan het milieu!

Je kunt er voor kiezen om je eigen pannetjes of (afsluitbare) bakjes mee te nemen. Dat is goed voor het milieu. Heb je liever een afhaalbakje van biologisch afbreekbaar materiaal of karton geef dat dan aan bij je bestelling.

Vooraf betalen via iDeal of bij levering

Bij bestelling kun je direct betalen via iDeal. Als je liever contant betaalt (graag gepast) of via een tikkie kan dat ook. Om de logistiek te managen moet je ook een tijdstip kiezen voor het ophalen. Ben je eerder of later, dan moet je wellicht even wachten. Houd ajb 1,5 meter afstand. Je kunt alleen afhalen, wij bezorgen op dit moment niet.

Bon probecho! Eet smakelijk!

Menu van de week

Do 13 & Vr 14 juni & Za 15 juni

Vr 7 & Za 8 juni: Curaçaose stoof!

Vrijdag 28 juni: Keti Koti: Aanschuiftafel en lezing over de rol van de betrokkenheid van de Utrechtse Heuvelrug bij de transatlantische slavernij