Do, Vr, Za 21,22 & 23 sept: Heerlijke Caribische en Surinaamse gerechten

Deze week heb ik weer zonnige gerechten voor jullie gemaakt met vis, kip, vega veel verschillende Surinaamse en Caribische groenten. Wat dacht je van broodvrucht. Een groene vrucht met een licht stekelige schil met een heerlijke sappige en zoete smaak. Ik maak er een lekkere curry mee. Daarnaast heb ik Amsoi wat het meest lijkt op spinazie, Antroewa (kleine ronde aubergines) en boskomkommers (komkomber chiki) waar ik ook lekkere gerechten mee ga maken. Natuurlijk is ook weer lekkere roti te krijgen.

Als gerechten niet meer via de site te bestellen zijn dan raad ik je aan om geven langs te komen Bij Randolf. Ik kijk dan in de pan wat er nog beschikbaar is. En dan gaat het alleen mee in je eigen bakje als je het lekker vindt! Ik heb zin in het weekend dat er weer aan komt (ook al moet ik werken) want ik ga weer lekker koken. Graag tot Bij Randolf.