15 & 16 april: Bakkeljauw Moksi Alesi & Surinaamse Pastei
Het is Pasen dit weekend en dat betekent voor velen dat jullie eieren gaan schilderen en zoeken! Misschien heb je al plannen gemaakt of twijfel je nog over wat je gaat eten. Moksi Alesi is nou echt zo’n ‘comfort food’ gerecht. Dus als je je lekker wilt voelen dan zou ik het wel weten ;-). Een Surinaams gerecht met rijst, djarpesi bonen, kouseband, gele dahl (spliterwten) en bakkeljauw (zoute kabbeljauw) in natuurlijk een bad van kruiden die nieuwe delen van je tong en ongetwijfeld je hersenen zullen gaan prikkelen! Of kies voor Surinaamse Pastei in bladerdeeg. Goed gekruid en gevuld met veel groenten, eventueel kip. Je reist zonder dat je het weet de wereld over want dit gerecht heeft z’n oorsprong in Europa en toch echt een tropische smaak. De Moksi Alesi heeft voor mij de Cariben, Suriname en India in zich. Maar ja, oordeel zelf maar. Roti is er natuurlijk ook weer. En daar zit dan weer ei bij. Want het is Pasen…(ha ha). Fijne Pasen.
-
Surinaamse roti met kip of kikkererwten, kouseband, aardappel en ei
€ 4,50 – € 12,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina