14 feb: Valentijn KaraKoke workshop – koken en zingen!

Op Valentijnsdag 14 februari organiseer ik samen met Zangles Driebergen een ‘KaraKoke’ workshop! Oftewel samen Koken en Zingen! Dat koken en zingen een hele fijne combinatie is, weet ik allang want dat doe ik vaak. Liefde gaat door de maag en als je zingt opent je hart (en je mond ;-) ). Hoe mooi en handig is dat!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om met jullie lekkere gerechten te maken en ook te zingen! Om ons allemaal wat extra ondersteuning te geven bij het zingen, zal Charlotte Steenbrink van Zangles Driebergen ons op de avond wat ‘tips & tricks’ geven. Zij is daar heel goed in weet ik uit ervaring en maakt van ons allemaal Karaoke sterren!

Dit wordt een unieke avond en mag je dus eigenlijk niet missen. Kook- en zang ervaring is niet noodzakelijk. Zin in een mooie en leuke avond wel!

We maken een smaakvol en gezond Caribisch 3 gangen menu rekening houdend met een ieders dieetwensen. De kosten zijn EUR75 pp en daar zijn 2 drankjes bij inbegrepen. Op de avond zelf kun je natuurlijk meer bestellen.

Heb je zin in een leuke, leerzame, smaakvolle en gezellige workshop op deze mooie dag, schrijf je dan snel in via onderstaand formulier. Vermeld even dat je aanmeld voor de KaraKoke avond, met hoeveel personen je komt en wat je dieetwensen/allergieën zijn. Het aantal plaatsen is beperkt. Tot Valentijnsdag!


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw bericht

    Schrijf mij wel (subscribed) /niet (no_consent) in voor de nieuwsbrief